Monthly Archives: March 2009

lol

haizz…pc bwat problem lagi…
aritu motherboard dh mereng….dh tukar mobo…hdd plak bwat hall…
korang mmg bgs..sayang korang..grrr..

benda atau perkara yang aku mmg tak suka
1.org tengok aku lebih2.
-firstly..aku bkan sombong or what…tapi x selesa giler bila org dok perhatikan kiter…
aku bwat salah ker? lagi2 kalau kt shopping mall…aku pkai sendal crocs pun korang pelik…
aku dengar headphone pun korang pelik…kalau aku bwk nikon aku..lagi korang pandang slek…
pelik arr korang…
2. budak2 BAJET shuffle
nie lagi satu..aku bkan benci budaya suffle nie..go head..ta kisah..tapi aku tak suka segelintir kumpulan
yang suka buat publisiti murahan dpn aku..mostly kt skolh..BAjet arr…bkan btul pun korang bwat..
terkankang2 je..mcm anjing..serius aku kater…shit u all…
3.budak lelaki pkai acessories…
-nie paling aku tak suka…nama lelaki..tapi pkai subang lah..rantai lah……gelang lah..
tolonglah..korang ada agama kan?tau tk hukum nya? …sesetengah tu pkai silver lah..
tapi yang paling bajet ialah bdk2 pkai rantai mcm kain tu..pastu ader warna hijau…
damn lah…kalau silver..tkpe jugak..nie tak..kain maner ntah diorang rembat…
baik korang pkai rantai sabit terus…mmg kitorang x kalau korang dh..
ader agama tapi mmg yahudi…sama lah tu…
form my point of view…mostly bdk lingkungan 12-15 dh mula berjebak dengan budaya nie..
aritu aku tengok kt mid velly…bdk lelaki..form 1 kot.. dh pandai pkai subang..kalau emas..no hal..
nie kumprum or keluli maner ntah dier rembat…
lagi satu ader aku tengok kt times squere…lelaki..dlm 12-14 age old..
muka boleh lah kater nice looking…tapi ..ala…bajet pkai rantaill….aaaa….

aku bkan nk kutuk judge…aku pun jahat jugak..lagi jahat kot..dr korang…
lyn lagu extream metal lah..exploid program…cracking…
tapi aku x de nk show off aku punya bad side..
agaknya bangga kut jd jahat? maybe..just maybe

4.bdk suka show off
-nie tak kira material or archievement..kalau pencapaian tu..mmg panas je..
kiranya ko bnyk prngetahuan..ko handal? ko bnyk sijil…ko power?
sori arr…ko pndai pun…kalau tiba kebodohan ko dtg..bodoh jugak…
yang material plak….pergi skolah…wktu merentas desa..bwk headphone besar2…
konon music addicate..BAJET…headphone bkan branded pun..kalau sonic gear ker…souundblaster ker…
razor ker..tkpe lah..nie..ntah cap aper ntah…lagi satu psal handphone…
asalkan waktu skolah abis je..sumer bwat2 tengok handphone…ala…bkanya x bleh tengok waktu balik nanti..
lalu kt kantin…bkk lagi kuat2..bangang…rasa mcm speaker handphone tu nk pecah..
pastu bkk lagu2 mengaurt…

5.budak bajet tahu..tapi bwat2 tak tahu
-ader jugak spesis nie…kononya low profile lah?..ngek ko…
slalunya aku jumpa dlm forum…bila aku tnya benda…tak tahu….
tapi pndai komen benda org…bila suruh bwat…kater mlslah…nk hiding lah..
tapi nothing….

28 march 2009

last night..go gsc bts cinema to watching movie title ‘Knowing’
its story about agirl, 50 year before that can predict what happen in 50 year later…
50 year later…1 children received her later that contain all number
that show date,coordinate and sun of people will die..
my rating of this story= 9/10
best..
haha