Monthly Archives: August 2009

10/8/09

sekolah…sial ooo..,mls nk citer…

btw..org selalu nk skow off lah..ader psp lah..ps3 lah… ps3² lah..blabla…
aku pun cemburu..so aku bole show off aku punya wii saje…

<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<><><>
<>
<>

haha….dua wii oo.haha

8/8/09

gle mls aku…
nak upload gmbr masa hari koko pun mls…mls mls..arrghh…
aku dgr citer ader bdk smkpj suspect deman …aku takut..huwaaa….
tapi skolah aku…HARAM…………….. nk tutup…mati seorang..barulah tutup..hish…
btw…blog bdk form 2 bergaduh…kesian…x nk masuk cmpr…

7/8/09

punya semangat hari nie…haha…
bwk pc ..gle dr rumah sampai ke sekolah..giler berat
peeghh..tngkp gmbr..blabla..then ..oklah..best jugak…
tugas aku? tangkap gmbr then post dlm web skolah….
pastu tolong crew bridge siber bwat tayangan..best..lwk walaupun ader technical problem sket..

_________________________________________________________________
giler arr…linda dok kalau je oo aku. :/

6/8/09

AMAN DAN TENANG…

tapi …alamak…kereta mak aku kena langgar…tapi nasib baek bukan salah mak aku…
ish3….teruk jugak lah..tapi mak aku n aku selamat 🙂
1 solve 🙂 but 1 more didn’t
peace….