Monthly Archives: February 2010

22/2/10

isnin, perhimpunan, membosankan

kan best kalau x de perhimpunan

sekarang ni, ramai dh mula perasan kt dia.
hurm, ape boleh buat, mungkin tk pandai jaga seorang ni, so orang lain pun ambik kesempatan.
tapi aku tak kisah sangat, biarlah.
sekarang ni tengah tumpukan dekat seseorang ni. kira ok lah
orang baru, so ramai yang tak tahu sangat(or mungin orang lagi kenal)
tak mengapa, aku akan cuba cari jalan nak dekati dia ^^
4 perkataan, comel ;D

sekarang ni aku macam malas nak tolong orang,
sudah tiada mood.

dah terkena sekali, tk nk kena lagi
petikan dr cerita Adnan Sempit
“i dont want banana fruit two time”
^^

21/2/10

I always remember you ^^
Thanks ‘new’ people…you restored my spirit to i keep going,
Moving foward and still thinknable..haha

I always wanted that i can no longer work togather with ‘then’
Oh my, i cant tell you guy how much I hate them…shit and fuck you.
Boast,arragont, dog, piglet.. Arggh, make my life at school suffer.
Anyway, it’s just temporary and no forever.
‘they’ cant treat me forever like this, you are not deserve to order me , bastard.
But im still waiting, time is running fast. ‘they’ can last forever.
After they took my life, you guy think that i wanna be part of you guy?
Get a life, wake up lah.
Go fuck you your coward bastard friend, looser.
Till then,

Blogger in charge,
Gumot ;/

18/2/10

it’s truly rest day ^^

esok baru berazam/berniat/bergerak untuk buat homework..
sebanyak 16 soalan
10 akaun,5 sejarah dan 1 BI

thank you teacher ^^

 

haha
kt sekolah,ada beberapa tanggungjawab aku perlu pikul
1.Bridge siber ^^

2. pengawas sekolah  buuuuuuuuuuuuuuuu
(mls nk jd actually tahun nie)

disamping belajar,mengajar dan membuat kerja rumah serta sekolah
hobi biasa setiap pelajar ialah ronda,merayau,round the world sekolah

aku suka tapi bila dh abis skolah lah..
mostly aku suka tengok bdk petang, senior lah kater kn…
masuk bilik guru tk tentu pasal, ronda pejabat, jenguk bilik disiplin..
sembang ngan pak/makcik guard..dh jd habit ^^

ingat lagi,wktu form 3, selalu lepak smpi kul 4…
bila form 4, lepak dlm makmal smpi lupa nk balik
taun nie.. haram nk balik lmbt…

yg paling best, wktu rehat…
dulu, aku merupakan pelajar lewat masuk ke kelas lepas wktu rehat,
pengawas dedikasi lah kater kn, halau budak
smpi diorang kater, “aku nk tengok ko lepas abis skolah, jd polis,ok?”
AMIN ;D

sekarang nie, loceng bunyi, lipas kudung naik kelas,berlumba ngan cikgu saper naik
kelas awal ^^

tahun nie,boleh kata rajin lah, hw almost complete(certain, tirulah)
kurang jaga pagar,maki orang, marah2,
tahun nie nk concentrate 97% kt ICT
sbb ict jawatan yg paling best lah..^^

oh yea, aku suka kt kaw..haha thanks ‘orang baru’

dan, aku benci kau,kau,kau,kau,kau,kau dan koloni kau lah…
pergi mati jauh2

hehe..x de bdk skolah aku tengk blog aku nie weyh..haha