23-24/7/09

dh lama kau tk laip dlm bm n panjang..haha
sejak aku baru balik dr kem..haa..penat gle…nk bwat duty pengws pun penat+mls
ada berita tergempar yg prefect form 3 kena acu pisau..shit…teruk gle studnet skolah aku…
alhamdullah…aku x de kena apa² ngan budak² kurang kasih sayang nie…
diorang baik ngan aku…aku ok ngan korang…fair..right?

banyak kali skip kelas gara² replace duty yg lama x bwat…
tapi so far ok lah…
mcm tadi..bdk lewat..kena beratur satu barisan lain…
nk bg hilang tension bdk² dtg lewat tu..aku ckp lah
“lah..muka ko lagi…x muka lain ke dtg lewat..naik hafal muka ko kt aku”
mereka hanya mampu tersenyum dan cool..je
kadang² maner² prefect perempuan selalu mrh² nk halau diorang masuk kelas…
time aku…semua ikut…dude…diorang maner nk dengar kiter marah
kiter prefect…kiter bimbing mereka…bukan mrh..haaa
tapi bila aku tengok gelagak diorang panjat pagar,mkn dlm tndas,lari kelas,lari dr cikgu…
lawak giler…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *